Appartementen

 

In het gebouw bevinden zich drie knusse appartementen, die van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Er is één groot appartement voor 8 personen ('Schneekopf'), met een grote woonkamer-keuken en een zithoek. Het beschikt verder over twee ouder-slaapkamers met een lits-jumeau en twee slaapkamers met een stapelbed. Twee badkamers met douche en toilet (waarvan één met ligbad) completeren het geheel. Met twee of drie slaapkamers op de zolder er boven (optioneel), is dit appartement ook te gebruiken met 15 personen.

Daarnaast zijn er twee kleinere appartementen van het type Gera, voor vier personen elk. De appartementen beschikken over een huiskamer met houtkachel, zithoek, t.v.-toestel (satelliet) en dvd-speler. In de woonkeuken kun je met zes personen gezellig eten, spelletjes doen of gewoon thee en koffie drinken en de krant lezen op de grote tafel. De slaapkamer bevat een ruim tweepersoonsbed (geschikt voor lange mensen !) en een stapelbed en op verzoek een kinderbed. In de woonkamer kan de bank worden uitgeklapt tot tweepersoons bed. De badkamer is compleet ingericht, met wastafel, toilet en douche.

In de kelder is volop ruimte om uw ski-materiaal op te bergen.

Natuurlijk zijn alle appartementen voorzien van centrale verwarming. De moderne keukens zijn uitgerust met een keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser en alle veelgebruikte keukenapparatuur is aanwezig, inclusief een Senseo-apparaat.

De appartementen kunnen ook in combinatie worden gebruikt. De grote woning beschikt over een grote eettafel en voldoende stoelen om met wel 20 personen te eten en plezier te hebben. Zo nodig kan de grote tafel worden verlengd met een op maat gemaakte tweede tafel. In totaal kunnen er in het huis daardoor maximaal 23 personen samen vakantie vieren.

 

Indeling van het 8 persoonsappartement type Schneekopf

Plattegrond Schneekopf

 
 
 
    8 persoons
 
    zithoek schneekopf
 
 
 


 
Indeling van het 4 persoonsappartement type Gera
  
4 persoonsappartement type Gera   woonkamer   keuken   
 
     slaapkamer